ios15
iOS instelling (voor iOS 15 en hoger)

Bij deze versie knoppen (v4 – 3D geprint) moet Button Services (in de Luqo app → Settings) op disabled staan.

Sinds iOS 15 is er een instelling door Apple standaard op disabled gezet, die moet op enabled staan.

Ga naar: Settings >Accessibility > Keyboards > full Keyboard Access. Het schuifje moet op enabled staan. Nu zou het weer moeten werken! Wij hebben geen idee waarom Apple deze instelling, ongeacht de eerdere instelling, na een update uit zet.

ios15.txt · Laatst gewijzigd: 2023/12/23 14:34 door rogier