fullreset

Reset knoppen verbinding (volledig)

LET OP: neem de rust tijdens het uitvoeren van deze stappen. Wanneer de stappen te snel uitgevoerd worden kan Bluetooth in de war raken, waardoor er meer problemen kunnen ontstaan.

Om de knoppen verbinding volledig te resetten zijn een aantal stappen nodig:

1. Controleer of Bluetooth aan staat en ontkoppel alle eerder gekoppelde knoppen. Zie stap 1 en 2 van Knoppen koppelen aan iPad – Apple iOS.
  2. Zet Bluetooth uit.
  3. Vervang alle batterijen voor nieuwe batterijen. Het is belangrijk om zeker te zijn dat mogelijke verbindingsproblemen niet door lege batterijen veroorzaakt worden.
    • Zijn batterijen net vervangen? Haal ze eruit en plaats de batterijen vervolgens weer terug.
  4. Maak alle knoppen beschikbaar: zie stap 3 van Knoppen koppelen aan iPad – Apple iOS. Zorg ervoor dat alle knoppen tegelijk reset zijn, alle knoppen knipperen snel.
  5. Zet Bluetooth weer aan en scan voor nieuwe Bluetooth apparaten.
  6. Koppel alle knoppen één voor één, zie stap 4 van Knoppen koppelen aan iPad – Apple iOS. Zeker bij deze stap is het belangrijk om het koppelen rustig uit te voeren. Wacht kort na het koppelen van een knop, voordat er nog een knop wordt gekoppeld.

Alle vier verbonden? Open de Luqo app. Testen kan door een spel te starten.

fullreset.txt · Laatst gewijzigd: 2023/12/24 16:22 door rogier